Parmesan Chicken Spaghetti with Basil ~ Now if you love a carbonara, you will…
~ Chicken Parmesan Spaghetti with Basil ~ Now if you love a carbonara, you will love this.. literally 6 ingredients, it couldn't be simpler! This is so creamy and so delicious 🧄 🧀 For this recipe I used goldstandardnutrition pre-steamed chicken breasts which makes it so much easier and faster to cook, I just tossed them in the pan to get a delicious golden color and flavor. . you can also use raw chicken, just cook longer to cook it 👩🏽🍳👩🏽🍳 Ingredients: – 2 GSN chicken breasts, sliced (or raw chicken breasts) – 150g Spaghetti – 20ml Garlic – 1 m.c. Cream – 100g Parmesan cheese – 1 handful fresh basil, chopped – Salt and pepper Method: – Boil your spaghetti in a pot with boiling water, a little olive oil and 1 teaspoon of salt – Meanwhile, place the thawed and pre-steamed your GSN Chicken breasts, garlic oil, a little salt and pepper in a pan – As the chicken is already cooked, you don't need to worry about it, so once you see a nice color in the chicken, add the cream, parmesan and basil – Add your cooked and drained spaghetti and stir – Serve with some fresh basil and a sprinkling of Parmesan Enjoy my friends 🤗🤗 thefeedfeed
~ Happy Friyaaaaaaaaaay άνθρωποι του πάρτι (ή όχι τόσο πάρτι σαν εμένα) ~ Έχω…
~ Happy Friyaaaaaaaaaay party people (ή όχι τόσο πάρτι άνθρωποι σαν εμένα) ~ Έχω ένα όμορφο brunch πιάτο για εσάς.. Κόκκινο πέστο, ντομάτα, βασιλικός, λάδι τσίλι, παρμεζάνα και αβοκάντο σε φρυγανισμένο προζύμι.. είναι πολύ εύκολο, σούπερ νόστιμο και ιδανικό για ένα γρήγορο υγιεινό μεσημεριανό γεύμα ή θα μπορούσατε ακόμη και να εντυπωσιάσετε τα κορίτσια με αυτό για ένα σπιτικό brunch! Πάρτε ένα μπουκάλι με φυσαλίδες, καθίστε έξω στον ήλιο και τέλεια! Πολύ καλύτερο από το παλιό σας βαρετό αβοκάντο στο τοστ, θα το λατρέψετε! 
Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι: – Ψωμί με προζύμι με σπόρους – Βούτυρο – Αβοκάντο, θρυμματισμένο σε μπολ – Πέστο κόκκινης / λιαστής ντομάτας – Φρέσκια ντομάτα, κομμένη σε φέτες – Παρμεζάνα, ξυρισμένη – Φρέσκος βασιλικός, ψιλοκομμένος – Λάδι τσίλι – Αλάτι & πιπέρι Για να δημιουργήσετε: 1. Φρυγανίστε το ψωμί σας με προζύμι 2. Απλώστε λίγο βούτυρο, μετά κόκκινο πέστο και μετά σπάστε το αβοκάντο στο τοστ σας. 3. Στρώστε τις φρέσκες ντομάτες σας, πασπαλίστε με βασιλικό, αλάτι και πιπέρι και τελειώστε με λίγο λάδι τσίλι και τρίμματα παρμεζάνας. Voilaaaaaaaaaa.. ορίστε, ένα υπέροχα νόστιμο brunch 

Προσπαθήσατε ποτέ να προσθέσετε έναν χουρμά στη ψητή βρώμη σας; ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ Χρησιμοποιώ πάντα σιρόπι σφενδάμου…

Προσπαθήσατε ποτέ να προσθέσετε έναν χουρμά στη ψητή βρώμη σας; ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ οπότε έπρεπε να αυτοσχεδιάζουμε. Συνδύασα ένα ραντεβού χωρίς κουκούτσι με την κλασική μου συνταγή βρώμης φούρνου και ουάου…. Παιχνίδι changer. Απλώς δίνει στη βρώμη σας μια τόσο φυσικά γλυκιά και διακριτική γεύση αντί να χρησιμοποιείτε μια μπανάνα που έχει τόσο ισχυρή γεύση. Γεμάτη φυτικές ίνες γιατί αυτό το κορίτσι το χρειάζεται…. Βάλτε από πάνω βούτυρο αμυγδάλου και ένα ύπουλο τετράγωνο vegan choc και είναι καλό να πάτε! Φτιάχνει 1: Ανακατέψτε: – 1-2 χουρμάδες χωρίς κουκούτσι – βανίλια – 1/3 φλιτζάνι γάλα αμυγδάλου Στη συνέχεια ανακατέψτε σε ένα ξεχωριστό μπολ 1/3 φλιτζάνι αλεύρι βρώμης GF και 1 κουταλιά της σούπας βρώμη GF/ πρέζα αλάτι/ 1/ 2 κουταλιές της σούπας λινάρι/ 1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ/ ταψί κανέλα Ψήνουμε στους 180 βαθμούς Κελσίου για 22 λεπτά
Βάζο για κέικ σοκολάτας Πρωινό εν κινήσει; Επιδόρπιο? Ή μεταμεσονύκτιο σνακ; ~ τέλειο…

Βάζο για κέικ σοκολάτας Πρωινό εν κινήσει; Επιδόρπιο? Ή μεταμεσονύκτιο σνακ; ~ τέλειο οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας
Έψησα cupcakes σοκολάτας και κατέληξαν να κολλήσουν στο τηγάνι… έτσι απλά έσπασα το παντεσπάνι και έφτιαξα ένα βαζάκι για κέικ για να το φυλάξω στο ψυγείο για ένα σνακ – η καλύτερη ιδέα ποτέ. Για να φτιάξετε το παντεσπάνι σοκολάτας: – 1/4 φλιτζάνι ωμό κακάο σε σκόνη – 1/3 φλιτζάνι αμύγδαλο – 2 κουταλιές της σούπας αλεύρι ταπιόκας – 1/2 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα και σκόνη – 1 αυγό – 1/3 φλιτζάνι γιαούρτι καρύδας – 1/4 φλιτζάνι σιρόπι σφενδάμου – βανίλια Ψήνουμε στους 180 βαθμούς Κελσίου για 15 λεπτά. Όταν κρυώσει, σπάστε ένα cupcake και εναλλάξτε τις στρώσεις από φράουλες και γιαούρτι καρύδας βανίλιας
~ Το καλύτερο ριζότο με κοτόπουλο και μανιτάρια ~ Το ριζότο φαίνεται να είναι κάτι που…

~ Το καλύτερο ριζότο με κοτόπουλο και μανιτάρια ~ Το ριζότο φαίνεται να είναι κάτι που οι άνθρωποι φοβούνται να μαγειρέψουν.. Σας υπόσχομαι ότι αυτό δεν είναι καθόλου περίπλοκο και θα σας αρέσει να το μαγειρεύετε και να το τρώτε! Γεμισμένο με σκόρδο και παρμεζάνα, είναι τόσο νόστιμο.. Είναι όλα ριγμένα σε μια κατσαρόλα και μπορούν απλά να τα βάλετε στο τραπέζι για να τα πιάσει η οικογένεια Προσέξτε την πλήρη συνταγή μου που θα παρουσιαστεί στο goldstandardnutrition επερχόμενο κανάλι YouTube χρησιμοποιώντας τα μαγειρεμένα στήθη κοτόπουλου. Τόσο ενθουσιασμένος που θα το δείτε
𝙏𝙃𝙀 𝘾𝙊𝙒 Το πιο τέλειο μέρος για ένα ημερήσιο ραντεβού Το φαγητό ήταν υπέροχο και το ίδιο…
𝙏𝙃𝙀 𝘾𝙊𝙒 Το πιο τέλειο μέρος για ένα ημερήσιο ραντεβού Το φαγητό ήταν υπέροχο και το ίδιο και η παρέα
Τα μπιφτέκια είναι ειλικρινά τεράστια! Δεν μπορούσα να τελειώσω όλο το γεύμα μου, ήταν τόσο πολύ! Οι βρώμικες πατάτες είναι πάντα χρυσαφένιες, αλλά τις βρήκα πολύ και με το μπιφτέκι μου, οπότε πιθανότατα θα είχα κανονικά πατατάκια την επόμενη φορά, αλλά εξακολουθούν να έχουν ξεθωριάσει υπέροχα! Πήρα την κολολοσόλα μάνγκο σαν πλάι και είναι σίγουρα η καλύτερη κολοσλάουλα που είχα!! Έχω μια τέτοια αδυναμία στη λαχανοντολέα
αλλά είμαι λυπημένος που δεν μπόρεσα να ολοκληρώσω όλο μου το γεύμα. Σίγουρα θα επιστρέψω ξανά! thecowtapnellfarm