Ελέγξτε επίσης. Spring Pea & Potato Salad by happyskinkitchen Σερβίρει 1-2 άτομα…
Ελέγξτε επίσης το detox_recipes . Spring Pea & Potato Salad by happyskinkitchen Σερβίρει 1-2 άτομα Υλικά: 400 γραμμάρια baby ή καινούργιες πατάτες – κομμένες στη μέση 1 1/2 φλιτζάνι κατεψυγμένος αρακάς μια χούφτα κάρδαμο, ρόκα ή baby σπανάκι Για το πέστο: 1 φλιτζάνι κορυφή καρότου χόρτα 1/4 φλιτζάνι κουκουνάρι ή κάσιους ή καρύδια ο χυμός από 1/2 λεμόνι 1 σκελίδα σκόρδο μια γενναιόδωρη κολόνα έξτρα παρθένο ελαιόλαδο αλάτι για γεύση Προσθέστε τις πατάτες σε ένα μεγάλο τηγάνι γεμάτο με αλατισμένο νερό και μαγειρέψτε για 25 λεπτά μέχρι μαλακός. Στο μεταξύ φτιάχνουμε το πέστο. Προσθέστε όλα τα υλικά σε έναν επεξεργαστή τροφίμων και ανακατέψτε μέχρι να γίνει λείο και κρεμώδες. Προσθέστε τον κατεψυγμένο αρακά στο τηγάνι με τις πατάτες και μαγειρέψτε για 1 λεπτό. Το στραγγίζουμε και το μεταφέρουμε σε ένα μπολ ανάμειξης. Περιχύνουμε με το πέστο και ανακατεύουμε όλα μαζί. Σερβίρουμε με το κάρδαμο. . .
ΣΠΙΤΙΚΟ VEGAN FLAT ΨΩΜΙ από την alexafuelednaturally. Αφράτο, απαλό, ελαφρώς λαστιχωτό…
ΣΠΙΤΙΚΟ VEGAN FLAT ΨΩΜΙ από την alexafuelednaturally . Αφράτο, απαλό, ελαφρώς λαστιχωτό
ποιος θέλει ένα; . Εύκολο, δεν χρειάζεται μίξερ, φούρνος ή μηχανή ψωμιού, μόνο τα χέρια σας
! Κάντε tag έναν φίλο που θα το έφτιαχνε μαζί σας Ή για εσάς
.
Υλικά: 3 1/3 (+ 1/4 φλιτζάνι ακόμα αν χρειαστεί) φλιτζάνια αλεύρι ψωμιού 1-1/2 φλιτζάνια + 2 κ.σ ζεστό γάλα αμυγδάλου άγλυκο 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη (χρησιμοποίησα ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο ή ζάχαρη καρύδας) 1 συσκευασία δραστική ξηρή μαγιά 2 σούπας vegan βούτυρο, λιωμένο 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι Λάδι αβοκάντο ή ελαιόλαδο. Μέθοδος: 1. Ζεσταίνουμε το γάλα αμυγδάλου στο φούρνο μικροκυμάτων για 45 δευτερόλεπτα ή μέχρι να ζεσταθεί. Στο μπολ ανακατέψτε το ζεστό γάλα αμυγδάλου και τη ζάχαρη, ανακατέψτε να ενωθούν και στη συνέχεια ρίξτε τη μαγιά πάνω από το γάλα αμυγδάλου. Αφήστε να καθίσει για περίπου 5 λεπτά. 2. Προσθέστε λιωμένο vegan βούτυρο και αλάτι. Προσθέστε ένα φλιτζάνι αλεύρι μέχρι να προσθέσετε 3-1/3 φλιτζάνια και ανακατέψτε μέχρι να ενωθούν καλά. Η ζύμη θα είναι πραγματικά κολλώδης, αλλά συνεχίστε να ανακατεύετε / χρειάζεται με τα χέρια σας. Αν είναι πολύ κολλώδες προσθέστε 1/4 φλιτζάνι περισσότερο αλεύρι. Συνεχίστε να ζυμώνετε με τα χέρια σας για περίπου 4-5 λεπτά. 3. Μεταφέρετε τη ζύμη σε ένα μπολ που έχετε στρώσει με μαγειρικό σπρέι ή ελαιόλαδο. Τοποθετήστε ένα πανί πιάτων πάνω από το μπολ και αφήστε το μπολ να καθίσει στον πάγκο σας για μια ώρα ή μέχρι να διπλασιαστεί σε μέγεθος. Χωρίζουμε τη ζύμη σε 8 ίσα κομμάτια. Χρησιμοποιώντας έναν πλάστη, τυλίξτε τη ζύμη σε κύκλους. 4. Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Αλείψτε την κορυφή κάθε κύκλου ζύμης με λίγο λάδι αβοκάντο (ή ελαιόλαδο) και τοποθετήστε το επίπεδο λάδι ψωμιού προς τα κάτω στη σχάρα. Όταν ροδίσει η κάτω πλευρά, αναποδογυρίστε το ψωμί και ψήστε την άλλη πλευρά μέχρι να ροδίσει. Αποσύρουμε από τη φωτιά, αλείφουμε λίγο ακόμα λάδι και πασπαλίζουμε με αλάτι. Απολαύστε το με χούμους, ως περιτύλιγμα ή όπως θέλετε!
Ελέγξτε επίσης. Κρεμώδη ζυμαρικά Miso Ricotta! με . . ΥΛΙΚΑ 1/2 κουτί ρεβίθια…
Ελέγξτε επίσης το detox_recipes . Κρεμώδη ζυμαρικά Miso Ricotta!
από kissmywheatgrass_ . . ΥΛΙΚΑ 1/2 κουτί καζαρέ ρεβίθια 2 φλιτζάνια μανιτάρια 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο 1 κουταλάκι του γλυκού σιρόπι σφενδάμου . ΣΑΛΤΣΑ MISO: 1,5 κουταλιά της σούπας ρικότα φυτικής προέλευσης 3 κουταλιές της σούπας ζυμαρικά νερό 1/4 φλιτζάνι κρέμα φυτικής βάσης χωρίς ζάχαρη 1/2 κουταλιά της σούπας πάστα miso 1 κουταλιά της σούπας σκόρδο 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο Για δύο μερίδες^ . ΟΔΗΓΙΕΣ Ζεσταίνουμε 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και προσθέτουμε τα μανιτάρια. Μόλις αρχίσουν να ροδίζουν (7-10 λεπτά), περιχύνουμε με το σιρόπι σφενδάμου και σοτάρουμε για 2 λεπτά να καραμελώσουν. Αφήνω στην άκρη. Ζεσταίνουμε 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο και 1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο σκόρδο σε ένα τηγάνι. Μετά από 2 λεπτά, προσθέστε την πάστα miso, τη ρικότα και την κρέμα. Ανακατέψτε τα πάντα μέχρι να ομογενοποιηθούν (άλλο ένα λεπτό περίπου). Μαγειρέψτε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες και κρατήστε 1/4 φλιτζάνι από το νερό των ζυμαρικών. Προσθέστε τα ζυμαρικά και τα μανιτάρια στο τηγάνι με τα υπόλοιπα υλικά και ανακατέψτε να ενωθούν όλα στη σάλτσα. Στη συνέχεια, θα χρειαστεί να προσθέσετε λίγο νερό στα ζυμαρικά τη φορά που χρειάζεται για να έχετε την επιθυμητή συνοχή! . .
Ελέγξτε επίσης. Κρεμώδη ζυμαρικά Miso Ricotta! με . . ΥΛΙΚΑ 1/2 κουτί ρεβίθια…
Ελέγξτε επίσης το detox_recipes . Κρεμώδη ζυμαρικά Miso Ricotta! από kissmywheatgrass_ . . ΥΛΙΚΑ 1/2 κουτί καζαρέ ρεβίθια 2 φλιτζάνια μανιτάρια 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο 1 κουταλάκι του γλυκού σιρόπι σφενδάμου . ΣΑΛΤΣΑ MISO: 1,5 κουταλιά της σούπας ρικότα φυτικής προέλευσης 3 κουταλιές της σούπας ζυμαρικά νερό 1/4 φλιτζάνι κρέμα φυτικής βάσης χωρίς ζάχαρη 1/2 κουταλιά της σούπας πάστα miso 1 κουταλιά της σούπας σκόρδο 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο Για δύο μερίδες^ . ΟΔΗΓΙΕΣ Ζεσταίνουμε 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και προσθέτουμε τα μανιτάρια. Μόλις αρχίσουν να ροδίζουν (7-10 λεπτά), περιχύνουμε με το σιρόπι σφενδάμου και σοτάρουμε για 2 λεπτά να καραμελώσουν. Αφήνω στην άκρη. Ζεσταίνουμε 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο και 1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο σκόρδο σε ένα τηγάνι. Μετά από 2 λεπτά, προσθέστε την πάστα miso, τη ρικότα και την κρέμα. Ανακατέψτε τα πάντα μέχρι να ομογενοποιηθούν (άλλο ένα λεπτό περίπου). Μαγειρέψτε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες και κρατήστε 1/4 φλιτζάνι από το νερό των ζυμαρικών. Προσθέστε τα ζυμαρικά και τα μανιτάρια στο τηγάνι με τα υπόλοιπα υλικά και ανακατέψτε να ενωθούν όλα στη σάλτσα. Στη συνέχεια, θα χρειαστεί να προσθέσετε λίγο νερό στα ζυμαρικά τη φορά που χρειάζεται για να έχετε την επιθυμητή συνοχή! . .